Deel deze pagina:
Christine
Christine
4-11-1969 - 30-7-2022
Christine
4-11-1969 - 30-7-2022

Steek een kaarsje aan

Hier kunt u een kaarsje aansteken en een condoleance plaatsen. De aangestoken kaarsjes en condoleances zijn publiekelijk zichtbaar.

Marga Kruize
Als lid van de VBAG dringt nu pas het overlijden van Christine tot mij door. Een enorm verlies en enorme schok. Een mooie lieve en gezond uitziende vrouw zomaar overleden.... Heel veel sterkte lieve dierbaren!!
Romy
Ik ben geschrokken van dit nieuws. Heel veel sterkte en kracht voor de nabestaande. Cristine was een ontzettende lieve vrouw. Ik voelde me altijd ontzettend comfortabel in haar praktijk.
Michelle en Danny
Wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte en kracht met dit onverwachte verlies voor familie, vrienden en ieder die haar dierbaar was.
Monica v.H
Lieve familie en vrienden van Christine,
Wat ben ik geschrokken van dit verdrietig bericht.
Een lief en meedenkend persoon was je altijd voor mij, wat ga ik dit missen.
Heel veel sterkte voor allemaal met dit verlies.
Altijd in mijn gedachten.
“Je mag dit nooit vergeten. Op een dag kust een van ons de ogen van de ander dicht en moet dan weten: dit is louter pauze totdat alles weer opnieuw begint. Jij en ik - geen stof maar licht.” Uit projectie - Ingmar Heytze
🤎
Soms, heel soms, ontmoet je mensen in je leven die diep in je hart sporen achter laten. En dat deed Christine voor mij. Zo puur en een fijn mens. Sterkte voor iedereen!
Praktijk Margrietje, Schepens Sonja
Onze innige deelneming met het overlijden van Christine, het is inderdaad niet te vatten waarom, één ding is zeker, met haar groot hart zal ze verder blijven zorgen en waken, niet meer op aarde, maar op haar plekje. Het ga je goed meid
Heidie Vis
Wat ben ik geschrokken van dit bericht. Ik denk aan jullie. Ik heb je ervaren als een fijne, lieve vrouw. Sterkte Hans en de kinderen. Dikke knuffel aan de drie meiden.
(KC de Kersentuin/Korein
Yvonne Schreurs
Lieve Hans en familie,
Niet te bevatten dit. Doordat we in Zweden zitten kan ik niet bij de crematie zijn. Ik denk aan jullie, steek een kaarsje aan en denk in liefde terug op al die mooie, vooral waardevolle en liefderijke VBAG jaren samen.
Lianne Luijks
Gecondoleerd aan de hele familie. In t bijzonder Hans, kinderen en Christines zus. Wens jullie allen Kracht, Liefde, Mooie herinneringen en koester alle prachtige momenten. Ik geef een knuffel aan de hond en vertrouw. De Hemel heeft er een Engel bij.
De hele familie Rijnders.
Lieve familie,

Het is zo triest en oneerlijk. Ik wens jullie allen heel veel kracht en sterkte toe. Op een dag zullen de mooie herinneringen aan Christine overblijven.

Liefs,
Monique
Gerrie Arts
Heel veel sterkte, kracht en liefde voor Familie, vrienden en ieder die haar dierbaar was. Liefs Gerrie
Rob Walraven
Woorden schieten tekort... Zo'n prachtige vrouw in de bloei van haar leven weggerukt. Voor de korte tijd dat ik Christine heb mogen kennen, zal mij het beeld van haar rust en integriteit altijd bijblijven. Rust zacht, lieve Christine.
Elle van Berlo
Niet te bevatten en ongelooflijk verdrietig om te horen dat Christine er niet meer is. Wat zullen we haar warmte en betrokkenheid gaan missen!

Heel veel sterkte voor haar familie en vrienden.
Christine Weidema
Lieve allemaal,

Ongelofelijk en verdrietig dat Christine er niet meer is. Heel veel sterkte samen.
Ik denk aan jullie.

Liefs,
Claudia Wagemakers
Lea VBAG lid.
Beste familie. Wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte met het overlijden van Christine. Ze was een warm en mooi iemand. Ze zal gemist gaan worden.
Benji, Lisa en King
Wat zijn wij geschrokken van dit verschrikkelijke nieuws. Niemand had dit zien aankomen. Onwijs veel sterkte aan alle familie en dierbaren, maar vooral aan jou, Hans. De wereld is een prachtige vrouw armer.
Jolanda Martens
Beste Hans en familie,
Intens verdrietig ben ik door het overlijden van Christine, zo'n lieve vrouw en collega therapeut. Ik wens jullie heel veel liefde en sterkte toe om dit enorme gemis te kunnen dragen. In gedachten bij jullie, liefs Jolanda
Ludo, Joyce, demi en Tijn verhees
Beste Hans en andere dierbaren van Christine.
Wat een onwerkelijk bericht. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe met dit enorme verlies.🍀
Ingrid Verbeek
Lieve Christine,
Ik ga je heel missen.

Ik wens de familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.
Petra van Laarhoven
Ik wens Familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte met dit onverwachte verlies.
(buurtgenote van Petra)
Anja van Loon
Heel veel sterkte en kracht voor Familie, vrienden en ieder die haar dierbaar was
Corrie Heine
Lieve Hans gecondoleerd met het verlies van je vrouw wat een intens verdriet. Veel sterkte😘
Ellen Huurnink
Stil omdat de juiste woorden soms niet te vinden zijn. Sterkte voor familie en vrienden
Monique vd Broek
Voor licht in deze donkere dagen.

Deel deze herinneringspagina

En laat anderen weten van het bestaan van deze pagina

Deze herinneringspagina is een initiatief van coöperatie DELA
Meer informatie
Kaarsje aansteken